December 8, 2011

Novi Twitter interfejs "doleće" uskoro (VIDEO)


Nakon što su to učinili Facebook, Google, YouTube... došlo je vreme da se i Twitter "presvuče". Twitter dobija novi interfejs pod nazivom #LetsFly.

Čelnici Twittera najavili su novi, jednostavniji dizajn koji će biti identičan za sve platforme - PC uređaje, iPhone i Android telefone. Na taj način će se, kako kažu, objediniti iskustvo i približiti ideja korišćenja ovog soc-net servisa.

Kada je sam dizajn upitanju, sudeći po najavama i oficijelnim fotografijama, dizajn je jednostavan, sve se nalazi na naslovnoj strani i dostupno je jednim klikom miša.

Tu su i neke nove opcije, poput Discover, koja omogućava da iz gomile tvitova, tema i konverzacija izdvajimo ono što je nama zanimljivo na osnovu lokacije na kojoj se nalazimo, veza sa ostalim korisnicima i jezika koji koristimo.

Mogućnost pronalaska tema i praćenja istih putem tweetova, lista, hashtagova, video materijala i fotografija je tu i što je najbitnije, sve ovo je lako dostupno, na jednom mestu.



Novi, moderniji dizajn interfejsa je i jednostavniji za korišćenje a sve u svrhu približavanja korisnicima.

Fly Twitter interfejs očekuje nas u toku nekoliko narednih nedelja na PC uređajima, dok korisnici iPhone-a i Android telefona mogu pruzeti poslednju verziju Twitter aplikacije i uživati u njoj.

No comments:

Post a Comment