December 19, 2011

TweetDeck - budite uvek u toku



Ukoliko želite da imate uvid u bilo koju temu na Twitteru, neophodan vam je TweetDeck koji omogućava praćenje razgovora u realnom vremenu.

Veb verzija Tweetdecka (izgrađena na HTML5 temeljima) sinhronizuje korisnikov nalog, kolone, layout i podešavanje gde god i kad god se loguje na Twitter.

Bilo da slušate razgovore o temama koje su bitne za vaše poslovanje ili ste novinar koji pokriva najnovije vesti, TweetDeck na vebu vam daje jednostavniji način da filtrirate sadržaj.

Lako možete da podesite kolone koje prate rezultate pretrage, trending teme, određene korisnike, vaše sopstvene @mentions, favorites i drugo. Takođe, sada tweetove možete otvoriti u okviru kolona gde imate uvid u medije, konverzaciju, favorite i retweetove.

Tweetdeck ima i opciju odloženog slanja Tweet poruke. Možete izabrati da se poruka postavi/apdejtuje u određenom trenutku u budućnosti korisreći TweetDeck funkciju za pravljenje rasporeda.

Pored pristupa TweetDecku iz pretraživača, ovaj servis možete i preuzeti za Mac ili PC uređaje. A sve promene vezane za ovaj servis pratite na @TweetDeck.

No comments:

Post a Comment