February 26, 2012

Nokia postavila najduži Facebook status ikada!

Prošlog novembra Facebook je povećao limit karaktera koji mogu da se koriste u statusima na 63.206 i nije prošlo mnogo,a već imamo rekord u najdužem statusu na ovoj društvenoj mreži.

Rekorder je Nokia, koja je pre nekoliko dana postavila status apdejt dužine 62.896 karaktera. Post možete pogledati na Nokia Facebook stranici.

Pretpostavka je da na Facebooku postoji i dužih statusa od ovog, ali veruje se da je ovo prvi koji ima sadržaj od značaja a ne samo nasumice nabacan copy-paste tekst, koji je tu samo kako bi se postigao rekord.

Naime, Nokia je napravila anketu u kojoj se od korisnika tražilo da se prisete svog prvog susreta sa Nokia telefonom, a potom je njihove odgovore sublimirala u odgovoru i zahvalnici u svom postu.

Budući da Nokia nije ciljano postavila novi rekord, ostavljena je mogućnost da neko pređe trenutni najveđi broj karaktera u jednom postu.

Pa, ukoliko želite da se upustite u ovaj poduhvat i da postavite rekord sa najdužim statusom na Facebooku, potrebno je da napišete status koji će imati između 62.896 i 63.206 karaktera. Srećno! :)

No comments:

Post a Comment