May 22, 2012

Facebook testira novi izgled profila (koji ćemo ponovo mrzeti)


Većina Facebook korisnika se još nije dovoljno navikla na poslednju izmenu u izgledu profila na ovoj društvenoj mreži, niti na sam Timeline, a Facebook ponovo sprema izmene u izgledu profila.

Na Internetu su se pojavile fotografije Carla Franzena koji ima novi Timeline, očigledno u beta test fazi, a na prvi pogled profil sada izgleda "čistije" i jasnije.

Najveća promena vidljiva je u promeni imena i vitalnih statistika (obrazovanje, radno mesto, lokacija...) koji su se do sada nalazili ispod cover fotografije, a sada su na njoj i nameću se svojom belom bojom.

Box fotografije koje su prikazivale prijatelje i poslednje fotografije koje ste dodali sada su prikazane u vidu tekstualnih tabova, a ceo gornji red je značajno stešnjen.

Ovako bi mogao da izgleda novi Facebook profil
Naravno, treba imati na umu da je trenutni izgled u test fazi i očekivano je da će doći do izmena (pre svega ovaj beli tekst koji se neće videti na nekoj cover fotografiji bez upečatljive pozadine, ili će bar izgledati ružno).

Carl Franzen je izjavio da Facebook odbija da da specifikacije o tome koliko korisnika će biti uključeno u beta test fazu novog izgleda, kao i informacije o tome da li će novi izgled postati standardan za ovu popularnu društvenu mrežu.

U svakom slučaju, nešto novo se sprema, a nama samo ostaje da se nadamo da ćemo to mrzeti manje od Timeline-a koji trenutno imamo.

Izvor: TPM

No comments:

Post a Comment