June 25, 2012

Pinterest u sadržaj dodao SlideShare i Inline Play


Pinterest je optimizovao svoje stranice koje su sada kompatibilne sa SlideShare prezentacijama.

Ovo je sjajan način da korisnici istražuju dele vizuelna iskustva na vebu, a prve reakcije su da veliki broj korisnika koristi SlideShare za prezentacije svojih proizvoda na Pinterestu.

Slajdovi su sada predstavljeni kao velike fotografije sa imenom autora, a korisnici koji pretražuju Pinterest putem ovog servisa direktno se mogu uključiti u deljenje postavljenog sadržaja.

Pinning from Slideshare
View more presentations from kentbrew

Inline Play je u vezi sa poreklom pinovane fotografije. U maju je Pinterest objavio da će sadržaji koji se na Pinterest postavljaju sa Flickr-a, YouTube-a, Behance-a i sajta Vimeo, biti potpisani imenom originalnog autora.

Sada, ista funkcija se uvodi i na fotografije od 500 piksela, kao i rukotvorine i stare stvari sa Etsz-ja, video materijal sa Kickstarter-a, prezentacije sa SlideShare-a i audio fajlove sa SoundCloud-a.

Navođenje autora se prikuplja direktno sa izvora materijala, prikazivaće se ispod pinovanog materijala i ne može biti preimenovano od strane korisnika Pinteresta.


4 comments:

  1. Today I will say that this is an amazing article that's all I can say. If you want to read something amazing then you must read this article that will provide you an ample ammount of Information.

    buy facebook likes

    ReplyDelete
  2. Enjoyed reading the article above , really explains everything in detail,the article is very interesting and effective.

    side hustle

    ReplyDelete
  3. Nice information.. Hi dear, This is an nice and valuable post thanks for this information! Visit web development company at
    Jobs in Finance in usa

    ReplyDelete
  4. Today I was surfing on the internet & found this article I read it & it is really amazing articles on the internet on this topic thanks for sharing such an amazing article.

    Google Drive Storage

    ReplyDelete