April 20, 2012

Pretvorite Facebook u Pinterest uz pomoć PinView aplikacije


Pisali smo nedavno o tome kako da svoj Facebook Timeline pretvorite u kratki film, a ovih dana pojavila se još jedna zanimljiva aplikacija za Facebook Timeline.

Reč je o PinView aplikaciji, koja korisnicima omogućava da svoj Timeline pretvore u Pinterest board.

PinView čini sadržaj na Timeline-u lakšim za korišćenje, dostupnijim i preglednijim. Tu možete dodavati News Feed, Timeline, liste prijatelja, kao i multimedijalne stranice.

Aplikacija je predstavljena pod sloganom "Browse Facebook like you browse Pinterest" (Koristite Facebook kao što koristite Pinterest).

Tvorci ove aplikacije već planiraju i poboljšanja u budućnosti, pa će tako postojati opcija da sačuvate omiljene postove, kao i da ih sortirate po popularnosti...

Osnovna karakteristika ovog formata prikaza sadržaja jeste mogućnost da korisnik brzo skenira veliki broj fotografija. To nije nešto što je Pinterest izmislio ali je svakako našao način da ovakav dizajn prezentuje širokim masama.

Korisnici koji su već isprobali aplikaciju imaju podeljena mišljenja, nekima se naravno sviđa a nekima ne. Određeni broj korisnika ima problem sa pokretanjem aplikacije iz Safari pretraživača. Nama je "štucalo" u Chrome-u, dok sa Firefox-om nismo imali problema.

No comments:

Post a Comment