March 26, 2012

Pronađi bilo koga uz pomoć Ark People Search-a


Ukoliko Google i Facebook ne mogu da vam pomognu da pronađete ko je od vaših prijatelja "single", ili žive u vašem mestu i slušaju "metal" - vreme je da se prebacite na Ark.

Ovih dana Ark.com započinje privatnu beta test fazu sa željom da u budućnost postane najbolje mesto na Internetu za pretragu ljudi koji su oko nas.

Sa velikim brojem lejerovanih filtera, Ark omogućava pretragu javnih profila i privatnih podataka (koje su oni javno odobrili, naravno) vaših prijatelja koje imate na Facebook, Google, LinkedIn i drugim društvenim mrežama.

Predviđa se da bi Ark mogao da preuzme primat u pretraživanju tematike vezane za "koga poznajem ovde, ko radi to i to?" od Google-a i Facebook-a.

Što se tiče privatnosti podataka, Ark se vezuje za politiku privatnosti na sajtovima sa kojih prikuplja informacije o osobama koje vas zanimaju - dakle sa Google-a, Facebook-a, MySpace-a i drugih.

Nakon što pronađete osobu koja vas zanima, možete pregledati fotografije koje su postavljene, posetiti njihove profile na različitim mrežama ili ih sačuvati u svoju Ark listu i povezati se sa njima kasnije.

Ark će biti dostupan i kao mobilna aplikacija, a naravno, svoje usluge neće naplaćivati.

No comments:

Post a Comment